Szőlőfajták Tudástár Borvidékek Hírek Rólunk Főoldal HU

Borkóstolók

Válasszon borkóstoló rendezvényeink közül!

Borászatok

Ismerje meg borászatainkat, az általuk kínált borkóstoló programokat, termékeiket!

Webáruház

Bor vásárlás, rendelés online

Kapcsolat

Kérdése van, információra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Borkóstoló

Vissza Borkóstolás pogácsával és ásványvízzel a Juhász Testvéreknél, Egerben

Borkóstolás pogácsával és ásványvízzel a Juhász Testvéreknél, Egerben

Csoportok részére pincelátogatás szakvezetéssel, 3D-s film vetítése a pincészet tevékenységeiről, prezentált borkóstoló (tartalmazza: pogácsa, ásványvíz, kávé). A borsor 8 bort tartalmaz.

Létszám: Min. 10 / Max. 100 fő 

Árajánlatért kérjük töltse ki az "Érdeklődési űrlapot"! Amennyiben a borkóstloló a megadott paraméterekkel megvalósítható, vagy a pincészetnek egyéb ajánlata van a választott programmal kapcsolatban, azt email-ben jelezzük.

8649432147.jpg

Borfajták: Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Chardonnay, Kékfrankos, Ottonel Muskotály, Olaszrizling, Merlot, Pinot noir
Érdeklődési űrlap
Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez* (Adatvédelem)

8646402684.jpg

Tradicionális családi pincészetünk 2012-ben egy új, minden igényt kielégítő kóstoló- és rendezvényteremmel bővült.

Egerben egyedülálló módon szerettük volna ötvözni a természet adta nyugodt, kellemes helyszínt, egy korszerű európai színvonallal, amely megfelelő helyszíne lehet álomesküvő megszervezésének.

Egri komplexumunk megfelelő környezetet biztosít klasszikus és modern esküvő megvalósítására is. Célunk, hogy ez a szép alkalom valóban felejthetetlen, és tökéletes legyen az első pillanattól kezdve. Rendezvénytermünk 100 fő részére biztosít kényelmes ünneplési helyszínt.

  • Az ifjú pár és a családtagok számára külön kulccsal rendelkező öltöző szobát biztosítunk, amely alkalmas az ajándékok tárolására is
  • A helyszín ingyenes , őrzött (!) parkolást biztosít a rendezvény teljes ideje alatt
  • A Juhász Testvérek Pincészete a gyermekeket sem felejtette el a rendezvényház építése alkalmával, korszerű, jól felszerelt, vadonatúj gyermek játszó gondoskodik a kicsik szórakozásáról, amelyhez igény esetén szakképzett felügyelő is tartozhat
  • A Juhász Testvérek 2002 óta saját panziót üzemeltet, amely kellemes pihenést garantál azon vendégek elszállásolására, akiknek nincs módjuk a lakodalom utáni hazautazásra. Így az esküvő vendégei felhőtlenül szórakozhatnak egész nap, nem beszélve a másnapi közös reggelizés hangulatáról

A Juhász testvérek tulajdonában lévő Anna Panzióban, mely az egerszalóki nevezetes gyógyüdülő övezetben helyezkedik el. A panzió *** osztályzattal kényelmes pihenést és kikapcsolódást biztosít mindenki számára, gyógyvizes fürdési lehetőséggel!

8650312870.jpg

Írja le véleményét!

Ha e-mail üzenetben szeretne velünk kapcsolatba kerülni, kérem használja a kapcsolat menüpontot!

       E-mail cím nem lesz látható a weboldalon!
Véleményét mentettük. Köszönjük!

Még nincs egyetlen vélemény sem.

Juhász Testvérek Pincészete

juhaszweb.jpg

A Juhász Testvérek tradicionális pincészet a szép, és komoly egri borok létrehozását tűzte ki célul, melyeket az odafigyelés és különleges gondosság jellemez a telepítéstől a tölgyfahordós érlelésen át a palackba kerülésig.

8649432147.jpg

A Juhász Testvérek Pincészet egri Kőlyuk pincesoron riolittufába vájt pincéje optimális körülményeket biztosít a vörösborok érleléséhez.

A pincerendszer 5 db, kb. 150-200 m hosszú pinceágakból áll, melyeket keresztfolyosók kötnek össze. A családi pincészet jelen pillanatban 17.000 Hl tároló kapacitással rendelkezik, amiből 9.000 Hl ászokhordó. Az egri borok érlelését különböző méretű fahordókban végezzük, a hagyományos, kisebb méretű, 5-20 Hl-es "ászok" hordóktól a 140 Hl-es hordókig, valamint újabban a terjedőben lévő 225 literes barrique-ban. Az érlelés ideje a bortól, és a piaci céloktól függően 1-2 év is lehet.

gentlemanweb.jpg

Borkóstolás pogácsával vagy sajt ízelítővel a Juhász Testvéreknél, Egerben


Csoportok részére pincelátogatás szakvezetéssel, 3D-s film vetítése a pincészet tevékenységeiről, prezentált borkóstoló (tartalmazza: pogácsa, vegyes s Bükki sajt ízelítő, ásványvíz, kávé). A borsor 8 bort tartalmaz. Létszám: Min. 10 / Max. 100 fő Árajánlatért kérjük töltse ki az...
0 / fő-től Bővebben

Borkóstolás hideg falusi ízelítővel a Juhász Testvéreknél, Egerben


Csoportok részére pincelátogatás szakvezetéssel, 3D-s film vetítése a pincészet tevékenységeiről, prezentált borkóstoló (tartalmazza: hideg falusi ízelítő , disznósajt, mézes sonka,füstölt főtt tarja, parasztmájas,füstölt kolbász, tepertő,-primőrök, ásványvíz, kávé). A borsor 8 bort tartalmaz....
0 / fő-től Bővebben
Legfrissebb
híreink
Vesztergombié lett a legjobb szekszárdi bor 2017-04-03 Vesztergombi Pince Bodzási merlot válogatása lett a legjobb szekszárdi bor idén. Magyar borsikerek külföldön 2017-03-09 2 kiváló hazai fajta a furmint és olaszrizling, és méltán híres borstilusaink, a szamorodni és aszú aratott legutóbb sikereket külföldön. Bodri Nőnap Szekszárdon! 2016-03-01 Tokaji Március Nagykóstoló 2016-02-21 Somló-Séd DŰLŐngélő minifesztivál 2015. július 18. 2015-07-18 További hírek »