Szőlőfajták Tudástár Borvidékek Hírek Rólunk Főoldal HU

Borkóstolók

Válasszon borkóstoló rendezvényeink közül!

Borászatok

Ismerje meg borászatainkat, az általuk kínált borkóstoló programokat, termékeiket!

Webáruház

Bor vásárlás, rendelés online

Kapcsolat

Kérdése van, információra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Borkóstoló

Vissza Hudák Szőlőbirtok és Borászat kóstolója Budapesten

Hudák Szőlőbirtok és Borászat kóstolója Budapesten

kep2142117234758521web.jpg

Hudák Mátyás borbemutatói kitűnő termőterületekről származó, magas szakmai színvonalon iskolázott tételekkel, a borász személyes vezetésével.

Árajánlatért kérjük töltse ki az "Érdeklődési űrlapot"! Amennyiben a borkóstloló a megadott paraméterekkel megvalósítható, vagy a pincészetnek egyéb ajánlata van a választott programmal kapcsolatban, azt email-ben jelezzük.

 

Borfajták: Cabernet sauvignon, Chardonnay, Furmint, Irsai Olivér, Kékfrankos, Olaszrizling, Sauvignon Blanc
Érdeklődési űrlap
Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez* (Adatvédelem)

budapest-kostolox760x428.jpg

A kóstolók résztvevői a szép ívű borsor elfogyasztása mellett betekintést nyerhetnek a borkóstolás, a szőlőtermesztés és a borkészítés részleteibe.

A kóstolóhelyiségek maximális befogadóképessége: 30 fő, legkisebb létszám: 10 fő

Időpont: Előre egyeztett időpontban, egész évben

Ár: létszámtól függően

Cím: Hudák Kóstolópince 1023 Budapest, fejedelem útja 31.

Weboldal: www.hudakbor.hu

E-mail: info@hudakpince.hu

 

Írja le véleményét!

Ha e-mail üzenetben szeretne velünk kapcsolatba kerülni, kérem használja a kapcsolat menüpontot!

       E-mail cím nem lesz látható a weboldalon!
Véleményét mentettük. Köszönjük!

Még nincs egyetlen vélemény sem.

Hudák Szőlőbirtok és Borászat

Az aszófői vörösmáli műemlék pincesor egyik legrégibb, mai napig működő borospincéjét anyai ősapám, Joó Ferencz építette 1848-ban. A pince elkészülte óta nem csak a szőlő gondozásának tudománya, hanem a borkészítés alapismeretei is apáról fiúra szálltak. A felújított műemlék épület pincéjében ma vörösborokat érlelünk magyar típusú ászok hordókban, valamint az épület további két, 10 és 30 fő fogadására alkalmas helyiségeiben borkóstolókat tartunk.

az-1848-ban-epult-borospinceweb.jpg

Édesapám, Hudák Zoltán 1965-ös tokaji borászati tanulmányainak kezdete óta hivatásszerűen, magas szakmai színvonalon foglalkozik szőlőneveléssel és borkészítéssel. A tokaji II. Rákóczi Ferenc Borászati Szakiskola elvégzése után a Kertészeti Egyetemen szerzett kertészmérnök diplomát. Gyakorlatra a Balaton északi partjára került, ahol szakmai sikereket ért és ér el. A mai ültetvényszerkezet az Ő több évtizedes, tudatos munkájának eredményeként alakult ki. A felújított, ódon pince mellett az általa létrehozott modern üzemi épület tette lehetővé napjaink borászati technológiáinak alkalmazását.

ltetveny-hatterben-a-tihanyi-felszigettelweb.jpg

Hazánk az északi szélesség 47. fokán helyezkedik el, ezért borvidékünkön a legjobb adottságú dűlők a Balatonra néző, déli fekvésű termőterületek. Ültetvényeink Aszófőn, Balatonfüreden, Csopakon és Tihanyban találhatók, ezeket a természettel összhangban magunk műveljük.

Termesztett szőlőfajtáink Irsai Olivér, Olaszrizling, Furmint, Sauvignon blanc, Chardonnay, Kékfrankos és Cabernet sauvignon.

Feladatom, hogy legjobb tudásom szerint folytassam - kollégáimmal együtt folytassuk - azt a szakmai építkezést, amelyet családom a régmúltba nyúlóan végez.

Hudák Mátyás, borász

Legfrissebb
híreink
Vesztergombié lett a legjobb szekszárdi bor 2017-04-03 Vesztergombi Pince Bodzási merlot válogatása lett a legjobb szekszárdi bor idén. Magyar borsikerek külföldön 2017-03-09 2 kiváló hazai fajta a furmint és olaszrizling, és méltán híres borstilusaink, a szamorodni és aszú aratott legutóbb sikereket külföldön. Bodri Nőnap Szekszárdon! 2016-03-01 Tokaji Március Nagykóstoló 2016-02-21 Somló-Séd DŰLŐngélő minifesztivál 2015. július 18. 2015-07-18 További hírek »