Szőlőfajták Tudástár Borvidékek Hírek Rólunk Főoldal HU

Borkóstolók

Válasszon borkóstoló rendezvényeink közül!

Borászatok

Ismerje meg borászatainkat, az általuk kínált borkóstoló programokat, termékeiket!

Webáruház

Bor vásárlás, rendelés online

Kapcsolat

Kérdése van, információra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Hírek
aktualitások

Vissza Hilltop „aranyeső” a hazai borversenyeken

Hilltop „aranyeső” a hazai borversenyeken

2013-09-16

Az idei nyárkezdet valódi díjesőt hozott a Hilltop borok számára, amelyek nemcsak a Prestige Reserve tesztjein szerepeltek kiválóan, de elhoztak két-két arany és ezüst érmet a 34. Országos Borversenyről is, és szintén arany érmet nyertek a Vinagorán.

Reméljük, hamarosan üdvözölhetjük a Hilltop borászat borkóstoló programjait is a Vinotravel.hu oldalain. 

 

chardonnayweb.jpg

A Hilltop borai bearanyozták az idei nyár első hónapjait. A Neszmélyi Prémium Chardonnay 2011-es évjárata valódi élményt nyújt a borkedvelőknek és a borbíráknak egyaránt, hiszen ezt a bort díjazták a legtöbb elismeréssel a hazai borversenyeken is. A aranyló nedű elnyerte a Prestige Reserve Best Buy tanúsítványát, illetve arany érmet szerzett a 34. Országos Borversenyen és a Vinagorán is. Ráadásul ez a bor egy előkelő nemzetközi elismerést is elnyert, hiszen ezüst érmet kapott a Chardonnay du Monde versenyén. A magyar nedű többek közt kanadai, dél-afrikai, francia és szlovák borok mellett érte el az előkelő helyezést. A nemzetközi eseményt a párizsi Pasteur Intézet borvidékén, a Château des Ravatys-en rendezték meg és összesen 42 ország 872 féle bora indult a versenyen.

A Hilltop borászat egyébként idén rendkívül sikeresen szerepel a hazai borversenyenken. A Prestige Reserve tesztjein a Neszmélyi Prémium Merlot 2011 és az ART-ÁLOM 2009 borok elnyerték a Prestige Reserve Medaillon d'Or tanúsítványát, míg a Chardonnay-n kívül a Neszmélyi Prémium Sárgamuskotály 2011 és a Hilltop Gyöngy 2012 is viselhetik a Prestige Reserve Best Buy védjegyet. A 34. Országos Borverseny is kiemelkedő eredményeket hozott a neszmélyi borászat számára, hiszen a harmadik legsikeresebb indulóként végeztek az élmezőnyben. A már korábban említett Prémium Chardonnay 2011-es évjárata valamint a Hilltop Álom 2009 arany érmet nyert, valamint ezüst éremmel díjazták a borászat 2008-as Hárslevelűjét és a 2011-es Prémium Sárgamuskotályt.

Legfrissebb
híreink
Vesztergombié lett a legjobb szekszárdi bor 2017-04-03 Vesztergombi Pince Bodzási merlot válogatása lett a legjobb szekszárdi bor idén. Magyar borsikerek külföldön 2017-03-09 2 kiváló hazai fajta a furmint és olaszrizling, és méltán híres borstilusaink, a szamorodni és aszú aratott legutóbb sikereket külföldön. Bodri Nőnap Szekszárdon! 2016-03-01 Tokaji Március Nagykóstoló 2016-02-21 Somló-Séd DŰLŐngélő minifesztivál 2015. július 18. 2015-07-18 További hírek »