Szőlőfajták Tudástár Borvidékek Hírek Rólunk Főoldal HU

Borkóstolók

Válasszon borkóstoló rendezvényeink közül!

Borászatok

Ismerje meg borászatainkat, az általuk kínált borkóstoló programokat, termékeiket!

Webáruház

Bor vásárlás, rendelés online

Kapcsolat

Kérdése van, információra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Kiegészítő szolgáltatások

Vissza

Bor, zene és dal

3-4 órás zenés program borkóstolók mellé, profi zenészekkel.

Bor, zene és dal mesteri szinteken: Táncos lábú borkóstoló csoportok figyelmébe...
Akik azt mondják, hogy "ha lúd, hát legyen kövér!", egy kirándulós nap után, akik a borkóstolós pincelakoma végeztével hazaindulás előtt még táncolnának egy-két órát. Vagy csak háttérzenének, hogy még nívósabbá tegyék az eseményt.

"SMART Party Band nevű zenekarunk 1 fő énekesnő és 1 fő szintetizátoros professzionális zenetudással és széleskörű repertoárral rendelkező élő zenei szolgáltatást és garantált hangulatot biztosít.
Zenekarunk számos céges rendezvényen, bálon, magánpartin, biztosította már a feledhetetlen hangulatot. Célunk, hogy a repertoár, a zenekar felkészültsége, a közönséggel való kapcsolat, és az előadott dalok megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak is. A zenekar a legszélesebb körű repertoárral, szakmai felkészültséggel, valamint a rendezvények nívója által meghatározott protokolláris követelményeknek megfelelő részvételével áll rendelkezésére minden megrendelő számára, ami a legkisebb privát partiktól kezdve a legmagasabb színvonalú hotelekben megrendezett konferenciákig biztosít garantált zenei élményt és jó hangulatot minden korosztály számára.

Érvek, melyek mellettünk szólnak...
- minden igényt kielégítő repertoár
- rugalmasság
- szakmai tapasztalat és múlt
- kizárólag élő hangszerelés
- végül, de nem utolsósorban az ár-érték arány

 

Ár: 32 000 / alkalom
Legfrissebb
híreink
Vesztergombié lett a legjobb szekszárdi bor 2017-04-03 Vesztergombi Pince Bodzási merlot válogatása lett a legjobb szekszárdi bor idén. Magyar borsikerek külföldön 2017-03-09 2 kiváló hazai fajta a furmint és olaszrizling, és méltán híres borstilusaink, a szamorodni és aszú aratott legutóbb sikereket külföldön. Bodri Nőnap Szekszárdon! 2016-03-01 Tokaji Március Nagykóstoló 2016-02-21 Somló-Séd DŰLŐngélő minifesztivál 2015. július 18. 2015-07-18 További hírek »