Szőlőfajták Tudástár Borvidékek Hírek Rólunk Főoldal HU

Borkóstolók

Válasszon borkóstoló rendezvényeink közül!

Borászatok

Ismerje meg borászatainkat, az általuk kínált borkóstoló programokat, termékeiket!

Webáruház

Bor vásárlás, rendelés online

Kapcsolat

Kérdése van, információra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Rólunk
Segítségünkkel a legjobb borkóstoló programok közül válogathat országszerte és közvetlenül foglalhat rájuk!

Rólunk

A weboldalt a hangulatos borkóstolók, a szép magyar borok, a vendégcsalogató vidéki élet és boros pincék iránti szeretet hozta létre. Azzal a szándékkal indul el az oldal, hogy ezen keresztül minél többen - hazai és külföldi vendégek egyaránt - ismerkedhessenek meg nemzeti kincseinkkel. File

Bortúra, borkóstoló, borkóstolás

 

Járva a magyar borvidékeket zavarba ejtő a magyar borok sokszínűsége, és az utóbbi évtizedben felépült, vagy felújított szebbnél-szebb, különleges élményeket kínáló pincészetek száma Magyarországon. Talán épp ez a sokszínűség, és általuk kínált egyedi hangulat az, ami megkülönbözteti a magyar borokat, illetve  pincéket nemzetközi vetélytársaiktól... 

Ebben a "borkínálatban" még a témában jártas szakember számára is nehéz döntést okoz, ha borkóstoló programot tervez valamelyik hétvégére, hogy melyik borvidékre, és azon belül melyik pincészetre essen a választás. Nem beszélve azokról, akiket bár vonzana egy ilyen program, de a kellő ismeretek, információk hiányában nehezen jutnak döntésre.

Az elszántak ilyenkor általában önmaguk kezdenek bele egy ilyen program megszervezésébe - ők több telefonon, és hosszas levelezéseken keresztül jutnak el végül egy adott pincészethez - a bizonytalonok pedig valószínűleg inkább más elfoglaltságot választanak majd szabadidejük eltöltésére.

A Vinotravel.hu weboldal célja, hogy összegyűjtse a legszínvonalasabb magyar borkóstoló programokat, a pincészetek, illetve egyéb vidéki beszállítók által kínált termékeket, és a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb módon, akár az otthonunkból, vagy a munkahelyünkről az interneten keresztül - egy webáruházban történő vásárláshoz hasonló módon - tegye azokat elérhetővé, illetve megvásárolhatóvá az érdeklődők számára.

Kiegészítő szolgáltatásokat is választva a borkóstolók mellé akár egy komplett hétvége, vagy egy többnapos vidéki túra is könnyen, önállóan összeállítható bárki számára. Munkahelyi csapatépítő programok szervezése is csak egy-két kattintás, az oldott hangulat pedig garantált!

Az oldalon működő Webáruházon keresztül a már kóstolt borok, a pincészetek, vagy vidéki beszállítók egyéb különleges termékei is könnyen elérhetővé válnak a kedves vásárlók számára.

A borkóstoló programokat, illetve az azokhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatások, termékek körét folyamatosan bővítjük, ezért amennyiben kezdeményezésünk elnyerte tetszését,  látogassák gyakran az oldalt, ajánlják ismerőseiknek, illetve iratkozzanak fel Hírlevelünkre, hogy azonnal megismerkedhessenek legújabb ajánlatainkkal, legfrissebb híreinkkel!

Ha úgy érzi, hogy az Ön pincészete, vagy vállalkozása is képes különleges élményeket nyújtó borkóstoló programokat kínálni az érdeklődőknek, és mint a Vinotravel.hu leendő üzleti partnere szeretne kapcsolódni a weboldalhoz, akkor legegyszerűbben a Kapcsolat linken keresztül kereshet meg minket.

Kellemes kikapcsolódást és felejthetetlen élményeket kíván Önnek a www.vinotravel.hu!

Legfrissebb
híreink
Vesztergombié lett a legjobb szekszárdi bor 2017-04-03 Vesztergombi Pince Bodzási merlot válogatása lett a legjobb szekszárdi bor idén. Magyar borsikerek külföldön 2017-03-09 2 kiváló hazai fajta a furmint és olaszrizling, és méltán híres borstilusaink, a szamorodni és aszú aratott legutóbb sikereket külföldön. Bodri Nőnap Szekszárdon! 2016-03-01 Tokaji Március Nagykóstoló 2016-02-21 Somló-Séd DŰLŐngélő minifesztivál 2015. július 18. 2015-07-18 További hírek »